Stort tack till alla som hjälpte till innan och under Skäggetorpsfestivalen! Det blev många goda möte, en härlig stämning och en bra början i att mötas i jobb och utbildning! Alla duktiga ungdomar i Världens ungdomar, alla fantastiska mammot i Världens mammot, politiker, företag, utbildningsaktörer, civilsamhällesaktörer, förebilder. Jättekul att de kom så många besökare! Tillsammans gör vi skillnad! Allt gott från Sira

Nu bygger vi Skäggetorpsfestivalen!

Skäggetorpsfestivalen, Tema-Jobb och Utbildning

När; Lördag 19.08 Kl. 14-20
Var; Mellan Aktivitetsparken och Rosendalsskolan i Skäggetorp

Varmt välkommen till en familjefest med musik, sång, dans, politik och barnaktiviteter! Jobb och utbildning är en av grunderna till ett bra liv och därför kommer vi i Skäggetorpsfestivalen i år lägga fokus på utbildning och jobb.
Vi i Världens mammor och Världens ungdomar vill skapa en arena för möten och samtal mellan Skäggetorpsbor och aktörer som på olika sätt är verksamma inom arbete och utbildning. Vi bjuder in politiker, företagare, förebilder, aktörer inom utbildning, föreningar m.fl. Vi vill testa nya grepp för att mötas!
Ta med dig familj, vänner och grannar och möt politiker och nya vänner för att diskutera det som är viktigt för dig och dina näras framtid här i Skäggetorp och i Sverige. Dansa, sjung, umgås och ha roligt tillsammans!

· På scen kända somaliska sångaren Marwaan Yare
· Riksdagspolitiker är inbjudna till paneldebatt.
· Hanna Dakermandji med arabisk sång
· Modevisning med mammor
· Ansiktsmålning och skapandeaktiviteter för barnen
· Möt företag och utbildningsaktörer och få reda på jobb- och utbildningsmöjligheter
· Hemlagad mat och sötsaker från världens alla hörn finns att köpa
· OCH MYCKET MER…

Östgöta Correspondenten, Måndag 21 augusti 2023